Hyvää alkanutta lukuvuotta!

Elokuun lämpimät päivät ja pehmeät illat ovat tuoneet mukanaan myös uuden lukuvuoden. Toivotamme hyvää alkanutta syyslukukautta kaikille ja antoisaa opintotaivalta uusille lukion aloittaneille opiskelijoille!

Uutta Älyssä alkavana syyslukukautena


1. Kielenhuoltomoduuli tarjoaa tietoa harjoitusten tueksi

Uusi kielenhuoltomoduulimme on julkaistu. Moduuli on käytettävissä sekä Äly- että Äly Laudatur -lisenssillä, ja se toimii yhdessä kielenhuollon tehtäväpankin kanssa. Opettaja voi valita, haluaako käyttää sitä omana erillisenä kokonaisuutena vai upottaa siitä osia muihin moduuleihin. Kielenhuoltomoduuliin lisätään syksyn aikana useampia testejä, joiden avulla opiskelijat voivat testata osaamistaan.                


2. Älyn S2-materiaali on täydentynyt moduuleilla 6–8

Älyn uudet S2-moduulit 6–8 ovat nyt opettajien ja opiskelijoiden käytettävissä. Moduuli S28 sisältää bonuksena S2-ylioppilaskokeisiin liittyvän osion, jota voi hyödyntää myös S2-abien kanssa.

Älyyn ei tällä hetkellä ole saatavilla erillisiä S2-opiskelijalisenssejä, mutta jos opetat S2-abeja niin ota yhteyttä myyntiimme myynti@skskirjat.fi. Tarjoamme mielellämme S2-opiskelijoille mahdollisuuden käyttää Älyä edulliseen S2-hintaan.


3. Äly Laudaturin kursseja ja moduuleja on päivitetty

Äly Laudatur -lisenssillä pääsee nyt käyttämään kurssien 8 ja 9 lisäksi moduuleja 10 ja 11. Kurssien ja moduulien sisällöt ovat identtiset. Sisältöjä on uudistettu kesän aikana muun muassa uusilla tehtävillä. Kursseja ja moduuleja on päivitetty myös kevään ylioppilaskokeeseen ja esimerkkivastauksiin liittyvillä sisällöillä. Kaikki esimerkkivastaukset löytyvät yo-tekstipankista.

Apua ja opastusta Älyn käyttöön


Tarvitsetko apua Älyn käytössä? Kuinka omia tehtäviä luotiinkaan, tai miten se korjaustyökalu toimii? Opettajien ohjekirja tarjoaa vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Löydät sen Älyn sivuvalikossa olevan Ohjekirja-napin takaa.

Tervetuloa myös kysymään ja keskustelemaan Älyn opettajille tarkoitettuun Facebook-ryhmään! Ryhmä on avoin kaikille opettajille. Kustannustoimittaja Kaisa-Maija vastaa kommentteihin arkisin klo 8–15. Liity mukaan FB-ryhmään täällä.

 
Tule mukaan Näin otat Älyn käyttöön -webinaariin torstaina 11.8.

Mistä Älyn kanssa lähdetään liikkeelle? Kuinka otat Älyn käyttöön opiskelijoidesi kanssa? Miten luot kokeita ja tarkistat niitä? Käytätkö Älyä ensimmäistä kertaa syyslukukaudella vai haluatko vain virkistää taitojasi kesän jälkeen?

Tule mukaan Teams -käyttöopastukseemme torstaina 11.8. klo 16–17! Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tilaisuuteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kaisa-maija.eeli@skskirjat.fi. Jos päivä tai aika ei sovi, ehdota omaa aikaa!