Tule sähköistämään suomen kielen ja kirjallisuuden opetusta! 

SKS Oppi ja Tieto Oy etsii pedagogista otetta ja viestinnällistä näkemystä osoittavaa oppimateriaalien tuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus, joka alkaa noin toukokuun puolivälistä 2023 ja jatkuu joulukuuhun 2024. Oppimateriaalien tuottajana pääset osallistumaan monipuolisesti äidinkielen ja kirjallisuuden Äly-oppimisympäristön kehittämiseen.

Työtehtävät: 

Oppimateriaalien tuottajana työtehtäviisi kuuluvat suomen kielen ja kirjallisuuden oppimateriaalin toimitustyö, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä markkinointiin ja viestintään liittyvät toimenpiteet. Vastaat myös oppimateriaalien asiakaspalvelusta ja järjestät tarvittaessa sähköisen oppimisympäristön käyttökoulutuksia. 

Odotamme sinulta: 

Vahvaa suomen kielen hallintaa  
Erinomaisia yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
Luovuutta ja kykyä omaksua uusia asioita 
Visuaalista silmää 
Pedagogista otetta ja näkemystä  
Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. äidinkielen ja kirjallisuuden opettajan pätevyyttä.

Arvostamme:  

Kokemusta oppimateriaalien tai markkinoinnin parissa työskentelystä 
Kokemusta peruskoulun tai lukion opetustyöstä 
Adoben ja Microsoftin työkalujen tuntemusta (etenkin Photoshop ja InDesign) 
Hyviä sosiaalisen median viestintätaitoja.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostin liitteenä 31.3.2023 mennessä osoitteeseen rekry@skskirjat.fi. Otsikoi viestisi ”Oppimateriaalien tuottaja”.  

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tero Norkola (tero.norkola@skskirjat.fi, 040 088 2700).  

SKS Oppi ja Tieto Oy on Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kustannusosakeyhtiö, joka julkaisee tietokirjoja SKS Kirjat -tuotemerkillä sekä suomen kielen ja kirjallisuuden oppimateriaaleja tuotemerkillä Äly. Kustantamossa on kuusi vakituista työntekijää. Meillä on pitkä perinne laadukkaasta kustantamisesta – vuodesta 1831 lähtien. Kirjamme käsittelevät mm. historiaa, myyttejä, kansanperinnettä, suomen kieltä ja kirjallisuutta, luontoa ja elämää.