Järjestimme tammi–helmikuussa yhteistyössä Äidinkielen opettajain liiton kanssa kolme virtuaalista Äly-esittelyä. Tilaisuuksien vetäjinä toimivat ÄOL:n nykyinen toiminnanjohtaja Sari Hyytiäinen ja entinen toiminnanjohtaja Anne Helttunen, jotka esittelivät Älyn uutta koko lukion oppimateriaalia ja opettajan työtä helpottavia toimintoja. Tilaisuudessa olivat mukana myös ÄOL:n Jenni Fabritius huolehtimassa siitä, että kaikki toimii, ja Älyn kustannustoimittaja Kaisa-Maija Eeli vastaamassa osallistujien kysymyksiin. Kiitos kaikille tilaisuuksiin osallistuneille!

Esittely on nyt katsottavissa myös tallenteena:

Videolla Anne Helttunen esittelee ensin Älyn sisältöjä ja toimintoja, minkä jälkeen Sari Hyytiäisen johdolla perehdytään siihen, miten Äly toimii apuvälineenä ylioppilaskokeisiin valmistauduttaessa ja mitkä Älyn ominaisuudet ja sisällöt ovat erityisesti opettajan työn kannalta avainasemassa. Video on katsottavissa myös Vimeossa.

Älyssä on kaikki tarvittava niin opettajalle kuin opiskelijoille: oppimateriaali, kirjoitusalusta ja tekstien korjaustyökalu. Koko lukion suomen kielen ja kirjallisuuden opinnot voi opettaa ja opiskella Älyssä!

Heräsikö sinulle kysymyksiä Älyn sisällöistä tai hankkimisesta?

Ota yhteyttä:

kustannustoimittaja Kaisa-Maija Eeli, kaisa-maija.eeli (a) skskirjat.fi

myynti- ja markkinointijohtaja Tommi Leminen, myynti (a) skskirjat.fi

Autamme mielellämme!