Hei kevään 2022 abi!

Edessäsi on lukuloma, ja nyt jos koskaan kannattaa ottaa Äly käyttöön! Äly Laudaturin avulla äidinkielen ja kirjallisuuden ylioppilaskokeisiin valmistautuminen käy helposti! Jos sinulla on jo voimassa oleva lisenssi, kirjaudu sisään ja aloita harjoittelu!

Mikäli koulussanne ei käytetä Älyä, voit silti hankkia itsellesi esimerkiksi kolmen kuukauden lisenssin superedulliseen 12,90 euron hintaan. Panosta äikkään ja tilaa Äly!

Lisenssillä saat tiiviit paketit luku- ja kirjoitustaidon kokeissa tarvittavaa teoriaa ja valtavan määrän tehtäviä. Äly Laudatur sisältää kurssien 8 ja 9 oppimateriaalit, ylioppilaskokeet esimerkkivastauksineen, Äly-kirjaston ja kielenhuoltotehtäväpankin.

Kurssi 8 valmistaa kirjoitustaidon kokeeseen. Kirjoitustaidon tekstin laatiminen käydään läpi vaiheittain, ja oppimateriaali sisältää yo-kokeisiin liittyviä tehtäviä ja esimerkkivastuksia. Opi onnistuneen aloituksen ja lopetuksen salat, selvitä parhaat keinot havainnollistaa tekstiä ja poimi talteen viimeistelyvinkit A:sta Ö:hön!

Kurssilla 9 harjoitellaan lukutaidon kokeessa tarvittavia taitoja ja sisältöjä. Tutustu tekstianalyysin lähtökohtiin ja opi arvioimaan, mikä on tehtävänannon kannalta oleellista. Esimerkkianalyyseista saat uusia näkökulmia ja runsaan tehtäväpankin avulla perehdyt monenlaisiin aineistoihin ja tehtävänantoihin. Montako tekstiä ehdit kirjoittamaan ennen lukutaidon koetta?

Älyssä on markkinoiden kattavin valikoima eritasoisia autenttisia yo-esimerkkivastauksia. Kaikki vastaukset on pisteytetty, ja monissa on myös sensorien kommentit. Esimerkkivastausten avulla opit, millaisia ratkaisuja onnistuneissa vastauksissa on käytetty ja millaiset valinnat tuovat heikompia pistemääriä. Esimerkkivastausten pariksi kannattaa yhdistää kielenhuollon tehtäväpankki. Pelkästään tämän lyömättömän kaksikon avulla pääset yo-kokeissa pitkälle! Kielenhuollon tehtäväpankissa pistät pilkut paikoilleen ja otat haltuun täsmälliset sananvalinnat. Äly tarkistaa ja selittää oikeat vastaukset. Kun saat tehtyä kaikki 1 200 kielenhuollon tehtävää, voit luottaa siihen, että opettajasi punakynästä ei lopu muste ainakaan sinun yo-vastauksesi kohdalla.

Äly-kirjaston noin 40 kotimaisen kaunokirjallisuuden klassikon ja 20 ajankohtaisen tietokirjan parissa voit sivistää itseäsi ja hankkia yleistietoa ylioppilaskokeita varten. Koskaan ei tiedä, mikä tulee tarpeeseen! Kirjat ovat luettavissasi vapaasti niin kauan kuin lisenssisi on voimassa.

Aloita lukulomasi hankkimalla lisenssi Älyyn. Jotta itseopiskelusi tuottaisi parhaan mahdollisen tuloksen, tarjoamme sinulle lukuloman ajan oikeat vastaukset kurssien 8 ja 9 tehtäviin. Osta valitsemasi Äly-lisenssi ja ota yhteyttä kustannustoimittaja Kaisa-Maija Eeliin (aly@skskirjat.fi). Kerro viestissäsi, oletko osallistumassa äidinkielen ja kirjallisuuden ylioppilaskokeeseen keväällä 2022.